ATHENA IPM + STACK - Комплект

Продукти
384,00 лв.
  • Марка: ATHENA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Предимства на Athena IPM е доказала своята ефективност срещу различни вредители и патогени, включително паякообразни акари, брашнеста мана и гъбични комари.  Комбинирането на двата продукта IPM и Stack ви позволява да наторявате вашите растения, като в същото време установявате линия на защита срещу вредители и гъбични патогени. 
 
Athena Stack, получен от водорасли и други растения, осигурява бионалични микроелементи, насърчаващи повишен страничен растеж, по-стегнати възли, по-бързо закрепване на пъпките и цялостна повишена жизненост по време на отглеждането. 
 
Смесването на Athena IPM и Athena Stack заедно в един и същ разтвор е съвместимо за листно приложение и ще доведе до по-малко загуба на продукт, както и до спестяване на разходи за труд. 
 
Употреба:
 
Напълнете контейнер с RO вода за количеството на растенията, които ще пръскате. 
Добавете Athena IPM 60-90 мл/3.78л. и разбъркайте, докато се смесят напълно. 
Добавете 4-7 мл./3.78л Athena Stack и разбъркайте, докато се смеси.  Съдържа органична съставка, която може да се отдели при съхранение, така че разклатете добре преди всяка употреба. 
Напръскайте растенията обилно с направеният разтвор. Ако растението е напълно хидратирано, то няма да абсорбира IPM през листата си.  Ако растението е дехидратирано, то ще абсорбира IPM чрез листата си.  Пропускането на тази стъпка може да причини парене или фитотоксични реакции. 
Намалете температурата до около 22°C и използвайте изсушители/влагоуловители, за да поддържате влажност около 55-65%, за да предотвратите проблеми с мухъл и плесен. 
Пръскайте само когато светлините са изключени, за да предотвратите изгаряне.
Започнете с пръскане, следвайки стъблото, като се уверите, че сте намокрили долната част на листата. 
След това напръскайте отгоре, за да осигурите пълно насищане на цялата зеленина на растението. 
Оставете достатъчно време да изсъхне (3-4 часа), преди да включите светлините с висок интензитет. 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.