Athena Blended Pack 3.78L - Комплект

Продукти
1 243,00 лв.
  • Марка: ATHENA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Комплект торове Athena Blended Pack 3.78л. представлява пълен стартов пакет за всеки, който иска да изпита какво може да създаде гамата Blended на Athena. 
 
Комплекта съдържа:
 
Athena Grow A+B 3.78л. - Проста и изчистена формула от 2 части, предназначена за вегетативния етап на растенията. Нашите внимателно балансирани минерални съотношения спомагат за улесняване на оптималното развитие на растенията, включително фотосинтеза, дишане и силен растеж на стъблата и корените.
Athena Bloom A+B 3.78л. - Проста и изчистена формула от 2 части, предназначена за етапа на цъфтеж на плодови и цветни растения. Смесени са най-добрите макронутриенти и хелатни микроелементи, за да постигнем по-голяма способност за усвояване на хранителни вещества в по-широк диапазон на pH във всяка комбинация от метод на отглеждане, тип вода и среда.
Athena Balance 3.78л. - Проста формула от калиев силикат, специално концентриран да буферира вода за напояване и да се стабилизира до идеално pH. Силицият допълнително подпомага растежа на растенията, структурата на стъблото, намаляването на стреса, използването на вода (осморегулация) и използването на хранителни вещества.
Athena CaMg 3.78л. - Предназначен да допълни някоя от нашите течни формули от 2 части. Някои сортове и условия на отглеждане може да изискват по-високи дози калций, магнезий, желязо и азот по време на тежки фази на растеж и развитие. Този продукт ефективно коригира тези често срещани недостатъци, без да нарушава цялостния елементарен баланс. 
Athena Cleanse 3.78л. - Направен от идеалните (и безопасни) агенти за оптимизиране на кореновата зона - Хипохлорна киселина. Тази безопасна и мека киселина се получава от сол и патентован процес на електрохимична обработка. Резултатът е уникален, безопасен за растенията химикал с мощни окислителни свойства, за да поддържа вашата коренова зона чиста и без нежелано натрупване на органични и минерални вещества. 
Athena PK 3.78л. - Балансирано допълнение за стимулиране на цъфтежа към нашите торове Bloom. Този бустер е предназначен да допълва хранителната програма по време на фазата на среден до късен цъфтеж. 
Athena Stack 950мл. - Дава на растенията инструменти, за да достигнат пълния си генетичен потенциал. Когато се използва като листно или кореново поливане, Stack помага за коригиране на малки дефицити на калий.
Athena IPM 946мл. - Пълна формула за борба с вредителите, която убива много насекоми и плесени при контакт. Когато се използва според указанията, Athena IPM прониква в пукнатините на растенията и листните повърхности, където нежеланите биотични болести се стремят да се колонизират. Ефективен срещу акар, двупетнист акар, южни червени акари, трипси, листни въшки, белокрилка, брашнеста мана и др.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.