ATHENA Pro Bloom 4.53kg

Продукти
240,00 лв.
  • Марка: ATHENA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Цъфтящите растения изискват по-високи количества фосфор (P) и калий (K), за да увеличат обема на цветята и да поддържат високи метаболитни дейности. Athena Pro Bloom допринася за балансирани нива на макро и микроелементи, включително сяра (S), използвана за увеличаване на ефикасността и вкуса.
 
Балансиран NPK и основни микроелементи (когато се използва с Pro Core)
Напълно разтворим сух тор, без частици или утайки
Работи с всякакви дозиращи системи: Dosatron, Netaflex, Rhythm
Смесва се напълно при стайна температура
Ниско съдържание на тежки метали
Идеален за резервоари за смесване и съвместим с всички системи за дозиране. Тази едро смляна смес е 100% разтворима и няма да запуши напоителните системи или да остави утайка в резервоарите.
 
Ние не препоръчваме смесването на Pro Line в малки количества директно в резервоара. Предпочитаме първо да превърнем линията Pro в концентрирана течност и след това да използваме тази течност за смесване на вашите партидни резервоари.
 
Инструкции за смесване
 
Винаги използвайте в комбинация с Athena Pro Core. Измервайте с тегло, а не с обем. Не комбинирайте в сухи или концентрирани форми.
Резервоар за концентрат: Смесете най-много 1.13кг на 3.8л вода, разбъркайте добре, докато се разтвори. Дозирайте според желаната сила на разтвора.
Резервоар за торене: За всеки 1 грам Pro Bloom използвайте 0,6 грама Pro Core. Вижте таблицата за дозиране за целевите нива на смесване на EC.
Състав: калиев фосфат, калиев сулфат, магнезиев сулфат, желязо DTPA
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.