• Марка: BIOBIZZ

BIO·HEAVEN™ 500mL

70,00 лв. 63,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

BIO·HEAVEN™

Какво представлява Bio·Heaven™?

 

Bio·Heaven™ съдържа грижливо подбрани био-стимулатори, като амино-киселини – основен градивен елемент на протеините и ензими, които са съществени за добрата структура и метболизъм на растенията.

В резултат, този специално разработен енергиен стимулант подобрява ефекта и преноса на хранителни вещества при листно пръскане и използване на торови разтвори. Друг ефект от използването на Bio·Heaven™ е елиминирането на токсините, чрез засилване на анти-окислителните системи на растенията и възстановяване производството на хлорофил.

 

Ползите от употребата на Bio·Heaven™?

Bio·Heaven™ стимулира активността на ензимите и бързото усвояване на хранителните вещества, като същевременно увеличава наличието на съществени макро- и микро-елементи. Растенията са в състояние да запазват влажността по-добре и в резултат от това, изпитват по-малко стрес при засушаване.

Bio·Heaven™ също се явява изключителен източник на карбонова киселина за микроорганизмие в почвата. В следствие жизнените процеси на растенията се подобряват и качестото, и количеството на бодивите.

 

Как се използва Bio·Heaven™?

Bio·Heaven™ може да се използва през цялото развитие на растенията, независимо дали използвате почва, кокосов субстрат или хидросистеми. Когато използвате All·Mix® или Light·Mix® субстрат идеалната доза като начало е 2 мл. на литър вода и постепенно се увеличава до 5 мл. на литър вода, в зависимост от развитието на растението.

 

Следвайте хранителната таблица на BioBizz за най-добри резултати.

 

NPK: 1.2/0.03/0.02; NH4: 0.7%, NO3: 0.01%, органичен N: 0.5%; Fe 0.25%

 

BioBizz Bio-Heaven

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!