• Марка: BIOBIZZ
  • Кат. номер: 134

BioBizz ALL·MIX 50L

36,00 лв. 32,40 лв.
Купи
Моля, изберете:

Какво представлява All·Mix?

 

All-Mix буквално прави всичко за вас осигурявайки оптимална среда за растенията да процъфряват през цялата година. Тази предварително обогатена с торове почвена смес конкурира богатите естествени почви със своята цялостна и активна микро екосистема. Създаден е така, че да поддържа в продължение на седмици силния растеж на растенията без да се налага допълнителното използване на торове.

 

Как се използва All·Mix?

 

Когато използвате All-Mix за първи път, намокрете субстрата с вода и го оставете да престои 36 часа. Това дава възможност на торовете и микоорганизмите заложени в сусбстрата да се активират преди растенията да бъдат засадени.

 

Поддържайте почвата леко топла през цялото време – ако температурата е много ниска активността на микроорганизмите се забавя, което от своя страна забавя растежа на растенията. Също така дайте възможност на почвата да засъхва между поливанията – това позволява проникването на въздух в почвата за да диша.

 

Стойности за pH и EC

Biobizz продуктите съдържат единствено естествени органични елементи, вместо минерални соли каквито може да срещнете в синтетичните торове. Благодарение на органичните елементи в субстрата, All-Mix притежава високи EC стойности и саморегулира pH нивата в необходимите норми.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!