GSE TEMP. & NEG. PRESSURE controller (2 FAN) 2A

Продукти
230,00 лв.
  • Марка: G-SYSTEMS
  • Кат. номер: 951
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Контролер на температура, минимална скорост и подналягане 5A

Контролер с настройки за температура, минимална скорост и подналягане, управляващ вентилатори за входящ и изходящ въздух.

Поддържа температурата постоянна и подналягането задържа миризмите.

Може да се ползва за два извеждащи вентилатора - ако в помещението има свободен достъп на въздух.

 

Готов за употреба, надежден, с водоустойчив корпус, капачета на гнездата и сензор на нисък волтаж, което го прави идиален за влажни помещения. Сензорът е с 4m кабел, който може да се удължава до 50m.
Как работи:

Контролерът управлява един или два вентилатора - един за входящ и един за изходящ въздух, или два за изходящ въздух. Изкарващият вентилатор се включва към "Outtake", а вкарващият - към "Intake". Настройва се желаната стойност на температура.

Настройката за "minimum speed" задава минималните обороти на изкарващия вентилатор като процент от максималните му обороти, при "off" вентилацията ще спира когато не е нужна, а при всяка друга стойност - ще работи със зададените обороти.

Настройката за "Under pressure" задава оборотите на вкарващия вентилатор като процент от оборотите на изкарващия. Ако ползвате този контролер за 2 изкарващи вентилатора - настройте на 100%, в противния случай установете експериментално подходящата стойност.

При покачване на температурата оборотите на вентилаторите плавно се покачват, като при повишаване с 2°C достигат 100%. При понижаване оборотите пак намаляват до зададените от "minimum speed".
Размери и технически данни:

130x80x70mm
Проектиран за: 2x600W/Двупосочен триоден тиристор - 2x16A
Волтаж: 230V / 50HZ
Дигитален сензор 5V измерва температури от –55°C до +125°C (–67°F to +257°F)
0.5°C точност от –10°C до +85°C

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!