GSE TEMP, HUM., NEG. PRES. controller (2 FAN) 2A

Продукти
390,00 лв.
  • Марка: G-SYSTEMS
  • Кат. номер: 953
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Контролер на температура, влажност, подналягане и мин. скорост 5A

Контролер с настройки за температура, влажност, минимална скорост и подналягане, управляващ вентилатори за входящ и изходящ въздух.

Поддържа влажността и температурата постоянна, а подналягането задържа миризмите.

Може да се ползва за два извеждащи вентилатора - ако в помещението има свободен достъп на въздух.


Готов за употреба, надежден, с водоустойчив корпус, капачета на гнездата и сензор за нисък волтаж което го прави идеален за влажни помещения. Сензорът е с 4m кабел който може да се удължава до 50m.
Как работи:

Контролерът управлява един или два вентилатора - един за входящ и един за изходящ въздух, или два за изходящ въздух. Изкарващият вентилатор се включва към "outtake", а вкарващият - към "intake". Настройват се желаните стойности на температура и влажност.

Настройката за "minimum speed" задава минималните обороти на изкарващия вентилатор като процент от максималните му обороти, при "off" вентилацията ще спира когато не е нужна, а при всяка друга стойност - ще работи със зададените обороти.

Настройката за "negative pressure" задава оборотите на вкарващия вентилатор като процент от оборотите на изкарващия. Ако ползвате този контролер за 2 изкарващи вентилатора - настройте на 100%, в противния случай установете експериментално подходящата стойност.

При покачване на температурата оборотите на вентилаторите плавно се покачват, като при повишаване с 2°C достигат 100%. Аналогично, при повишаване на влажността с 10% оборотите нарастват на 100%. При спадане на тези стойности оборотите пак намаляват до зададените от "minimum speed".
Размери и технически данни:

130x80x70mm
Проектиран за: 2x200W/Двупосочен триоден тиристор - 2x16A
Волтаж: 230V / 50HZ
Дигителен сензор 5V измерва температури от –55°C до +125°C (–67°F to +257°F)
0.5°C точност от –10°C до +85°C
Акуратност на влагометъра: +/-4.5%rh
Защитен клас: IP44

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.