TOP MAX 5L

Продукти
170,00 лв.
  • Марка: BIOBIZZ
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

TOP·MAX™

Какво представлява Top·Max™?

Налице са поне три основателни причини да използвате този 100% органичен стимулатор на цъфтежа. На първо място той съдържа съставки, които подпомагат нарастването на съцветията. На второ място подобрява приема на хранителни вещества от растенията. И трето, растения отглеждани с Top·Max™ дават реколта с по-добър и мек вкус. Засиления прием на хранителни вещества се дължи на способността на Top·Max™ да освобождава минерали като калций, желязо и магнезии в почвата, които влияят добре на растителния метаболизъм.

 

Ползите от хуминовите и фулвиновите киселини в Top·Max™.

Top·Max™ е изключително ефективен, поради хуминовите киселини, които съдържа. Основен източник на тези киселини е субстанция в почвата, образувала се още в праисторически времена и наречена Леонардит.

Фулвиновите киселини, добивани на дълбочина от земните недра, също притежават специфични свойства, които допринасят за растежа на здрави растения. Поради положителния си електрически заряд те привличат минерали и хранителни вещества, които се намират в почвата и прилаганите торове.

Хуминовите и фулвиновите киселини работят съвсместно за засилване енергията в старите растителни клетки, като същевременно стимулират формирането на нови клетки.

 

Как се използва Top·Max™?

Top·Max™ може да бъде използван през целия период на цъфтежа и работи изключително добре в комбинация със субстратните смеси на Biobizz. През първата седмица на растежа препоръчителната дозировка е 1 мл. Top·Max™ / 1 л. вода. С наближаването на беритбата дозата може да се увеличи до 4 мл. Top·Max™ на 1 литър вода.

• NPK: 0.2/0.2/0.1

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.