CALCIUM MAGNESIUM SUPPLEMENT (CAL-MAG) 10L

Продукти
88,00 лв.
  • Марка: GHE - Terra Aquatica
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CALCIUM MAGNESIUM SUPPLEMENT

Лесноусвояема добавка с калций и магнезий

Наличието на калций и магнезий в усвояема форма е жизненоважно за оптимизиране на храненето на бързорастящите растения. То помага за предотвратяване на вторични хранителни дефицити, подпомага растежа и плодородието, и предотвратява изгарянето на връхчетата в особено интензивни култури като домати и марули.

T.A. CALCIUM MAGNESIUM SUPPLEMENT осигурява концентриран калций и магнезий в силно бионалична, чиста и разтворима форма, която няма да запуши капкови дюзи. Може да се използва като добавка към повечето хранителни програми.

T.A. CALCIUM MAGNESIUM SUPPLEMENT също може да помогне да се противодейства на отлагането на на калция при отглеждане в кокос, при използване на органични торове или при накисване на компресиран кокос.

За всички останали ситуации:
Използвайте 2 ml на литър вода за повечето приложения.
С вода от обратна осмоза добавете 2 ml на литър вода преди да добавите торовете.
Когато се отглежда в кокос, или когато се използват предварително приготвени почвени смеси или се разширява компресиран кокос, използвайте 1 до 1,5 ml на литър, за да намокрите (до насищане) средата и след това добавете към хранителния разтвор със същото количество през първите две седмици. Непрекъснатото използване може да бъде полезно за бързорастящите едногодишни растения.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.