GHE BIOFILTER

Продукти
128,00 лв.
  • Марка: GHE - Terra Aquatica
  • Кат. номер: 993
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

био-филтър за хидропонни системи

Ефективно решение за чист от патогени разтвор. Важен инструмент за успешния градинар, полезен както за хидропоника, така и за почва.

BioFiltre внася живот във водата, благодарение на GHE SubCulture. В хидропоника и в още по-голяма степен в почвата, ще се установи симбиоза между растението и микроорганизмите и ще се подпомогне преобразуването на органичните вещества в усвоим източник на храна.

Биофилтърът пречиства, детоксикира и аерира водата или работния разтвор.


Филтърът има петорно действие:

Механично:

вътрешната гъба задържа всички плаващи остатъци;
зигзагообразната каскада обогатява с кислород и детоксикира разтвора, като елиминира всички вредни летливи съединения, които корените отделят;

Биологично:

SubCulture колонизира корените и създава защитна бариера, която подтиска появата и развитието на патогени;
помага при преобразуването на органичните вещества в усвоима форма от растението, което увеличава количеството на хранителни соли;
улеснява усвояването на минерални соли;

Използвайте филтъра, за да вдъхнете живот на разтвора и да избегнете вредните ефекти от стреса за растенията: например когато температърата е висока или субстрата не е добре аериран, когато вентилацията е неефективна, вашите растения ще страдат от недостиг на кислород в зоната на корените, което ги прави податливи на разни зарази.

Лесен за употреба, сглобяване и поддръжка, BioFiltre е решение на всички проблеми на корените.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.