• Марка: GROW MAX WATER
  • Кат. номер: 994

GrowMax POWER GROW 500 - 20 L/h 3-stage RO

560,00 лв. 504,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Системите за обратна осмоза осигуряват бързо големи количества пречистена вода за хидропоника, аквариуми и тн. Отстраняват до 95% от разтворените соли, тежки метали, пестициди, хербициди, летливи органични вещества, нитрати и нитрити; и над 99% от хлора.

Системите изискват добро налягане на входа.

Проектирани са за отношение на изхвърлената към пречистената вода от 2:1. Когато водата е евтина от собствен източник, за да се удължи живота на мембраната може да се смени ограничителят на дебита (flow restrictor) с такъв с по-голям дебит - по този начин ще се изхвърля повече вода, но и ще се пази мембраната.

Работи с:
- Tемпература на водата до 30°C.
- Налягане: 3 - 6 bar

Системата се състои от предфилтър, филтър с въглен и мембрана.


Живот на филтъра с активен въглен - 12 000L
Живот на предфилтъра - 8000L
ВНИМАНИЕ!: Хлорът е вреден за мембраната! Ако въгленовият филтър е амортизиран, това ще доведе до съкращаване живота на мембраната.
ГАРАНЦИЯ: Всички системи са с 1 година гаранция, която може да се удължи до 2 години с регистрация на сайта на производителя.


СМЯНА НА ФИЛТРИТЕ:

Предфилтъра за утайки и въгленовия филтър имат трайност в зависимост от качеството на водата. Препоръчва са да се сменят заедно.

Мембраните имат живот от 6 месеца до 2 години в зависимост от качеството на водата и от смяната на въгленовия филтър, защото хлорът е абсолютно противопоказен за мембраната.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!