BioBizz COCO MIX 50L

Продукти
30,00 лв.
  • Марка: BIOBIZZ
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Какво представялява Coco·Mix?

Biobizz® Coco•Mix™ е може би най-добрия 100 % органичен продикт от кокосови влакна на пазара. Направен е от отпадъчните остатъци на кокосовата индустрия и е доказано идеална среда за отглеждане на растения. За да се получи този известен продукт, кокосовите влакна известно време престояват до разграждане на здравите фибри, след това биват измивани в чиста вода, преминават през сушени и раздробяване за да се получи лек и дишаш субстрат, който е с малка влажност и ниски - между 5 и 6 нива на pH.

 

Как да използвате Coco·Mix?

Когато се уплътни добре, Coco-Mix, е добър заместител на минералната вата при отглеждането на всякакви хидропонни култури. Coco-Mix е съвместим с всички похранващи торове и може също да се използва за упресняване на All-Mix, както и други почвени смеси с цел подобряване на аерацията. Използвайте Coco-Mix заедно с другите продукти на Biobizz като Root-Juice™, Bio-Bloom™, Top-Max™ and Bio-Heaven™ и очаквайте изобилни и добиви с отлични качества.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.