BioBizz LIGHT MIX 50L

Продукти
25,00 лв.
  • Марка: BIOBIZZ
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

LIGHT·MIX®

Какво представлява LIGHT·MIX?

Ако искате да отгележдате растенията си в изцяло котролирана среда, LIGHT·MIX ще Ви помогне! Подходящ е за всички видове растения - от семена и резници, до цъфтеж и плододаване.

LIGHT·MIX осигурява изключително благоприятни условия за развитие още от самото начало.

При поливане се задействат жизненоважни микроорганизми, които от своя страна катализират бързото развитие на кореновата система. Същевременно съставът на LIGHT·MIX осигурява максимален дренаж на субстрата - изключително важно свойство, особено ако използвате автоматични поливни системи.

Стойности за pH и EC

Продуктите на BioBizz съдържат единствено естествени органични елементи, като магнезиеви соли и сулфати, каквито може да срещнете в минералните торове.

LIGHT·MIX притежава средни хранителни стойности (EC), което позволява изцяло контролирано хранене на Вашите растения от самото начало. А благодарение на добре развиващия се микробиологичен живот, нивата на pH се самоконтролират, така че да останат неутрални.

Как да използвате LIGHT·MIX?

LIGHT·MIX е подходящ както за растения с ниски хранителни изисквания, така и за растения с високи хранителни нужди.

При използване на автоматични поливни системи е необходимо да се съобразите с нуждите на поливане на растенията, за да не се задържа много вода, тъй като това е предпоставка за развитие на мухъли, плесени и някои видове вредители.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.