Bloombastic 5550mL

Продукти
1 054,00 лв.
  • Марка: ATAMI
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Bloombastic е висококонцентриран подобрител за последните 4-6 седмици на цъфтежа. Съдържа минерали в комбинация с биологични фитоефектори, които водят до усилен цъфтеж и засилват защитните способности на растенията.
Съвместим е със всички торови програми, но е добре да се намали количеството тор за цъфтеж ("Bloom"), тъй като Bloombastic съдържа големи количества калий и фосфор. Формулата на Bloombastic съдържа биологични минерали в комбинация с биологични стимулатори за да създаде единствната по рода си хранителна добавка специално създадена за цъфтеж и зреене на вашите растения. Уникалната комбинация от елементи в Bloombastic ще стартира експлозивна захарна и цъфтежна продукция, която ще осигури лек и сладък вкус в допълнение към големи компактни пъпки.
Bloombastic също ще стимулира ензимния процес на няколко различни нива, което ще направи вашите растения по малко чувствителни към стресиращи фактори като прекалена топлина, сух въздух, висок интензитет на светлина, болести и хранителни недостатъци. Тази цъфтежна иновация не съдържа баластни съставки като натрий и хлор. В сравнение с други подобни миксове Bloombastic съдържа най-малко 50% повече фосфор и калий.

N-P-K стойност: 0-14-15

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!