Bluelab Guardian Monitor PH и EC

Продукти
715,00 лв.
  • Марка: BLUELAB
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Bluelab Guardin Monitor е непрекъснат индикатор на настоящите нива на ЕС, PН и температура, като дава възможност за оптимизиране на тези параметри с развитието на растенията, през всяка една фаза на развитието на растенията.

Начин на експлоатация : След като монтирате вашият уред статично, свържете накрайника на адаптора в основата на монитора където пише “Power input“. Свържете PН сондата с монитора и включете адаптора към мрежата. Уреда ще извърши авто-тест. След завършване на теста можете да преминете към нагласяне на дисплейната индикация. На първия дисплей изберете желаната проводимост на уреда. Проводимостта може да бъде показана в: ЕС/CF,TDS или ppm 700. След това e температурния дисплей, той може да бъде в Целзий (С) или във Фаренхайт (F ). На последния дисплей се индикира PH стойността. В зависимост от околната среда, могат да се изберат 8 нива на яркост на дисплея. Натиснете бутона яркост и в същото време бутоните със стрелки нагоре и надолу. Нивото на яркост се показва на PН прозорчето. Включване на аларма e функция за да предупреждава когато разтвора се отклонява от избраните параметри. След като завършите тези настройки приминете към калиброване на уреда, като използвате разтворите на Blue Lab. Поставете малко количество от нея в чист съд, поставете сондата вътре (да потъне добре), изчакайте да се стабилизират числата. Те трябва да са около 1CF,0.1 EC,50 TDS или 70 ppm. Ако цифрите са по-ниски от 2,77 ЕС – проверете 2,77 ЕС стандартен разтвор е пресен и не замърсен. Никога не добавяйте вода към разтвора! Калибриране на сондата на PH,PН сондата се калибрира, преди употреба и след продължителна употреба. В два различни съда пригответе малко количество прясна вода с температура между 20 – 23 градуса (С), в разтвор PН 7.0 за горна граница и PH 4.0 за долна граница. ВНИМАНИЕ: Не наливайте концентрирани хранителни течности или PН коректори директно върху сондите,когато са потопени.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.