CANNA Aqua Flores A&B 1L

Продукти
22,40 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNA Aqua Flores е пълноценен тор за растения, който съдържа всички основни елементи, необходимо за оптималното им отглеждане. Aqua Flores се използва при рециркулационни системи, като например системите от типа NFT или приливните и отливните системи.


Предимствата на Aqua Flores

По време на цъфтежната фаза е изключително важно да дадете на растението всички необходими хранителни вещества директно и в подходящите количества. Aqua Flores стимулира растежа на плодовете и съдържа всички необходими елементи, които са задължителни за протичане на фазата на цъфтеж. Например по време на фазата на цъфтеж растенията се нуждаят от по-малко азот. Нуждите им обаче от калий и фосфор са по-големи. Продуктът Aqua Flores е богат на тези елементи, а специалните хелатирани микроелементи дават възможност за директна абсорбция, водеща до перфектен цъфтеж.
Aqua Flores стимулира образуването на плодове и придава на всяко растение неговия характерен аромат.
Продуктът Aqua Flores е лесен за употреба, разтваря се директно и е изключително подходящ за отглеждане на растения в рециркулационни хидропонни системи. Той съдържа стабилизатори на pH, така че не е необходимо да регулирате pH.
Хранителният състав на Aqua Flores също така е съставен от силиций, както и от хуминови и фулвинови киселини.


Защо се наричат “торове А&B”?

Торовете CANNA Aqua Flores се състоят от две части – A и B. Имаме причина да ги разделим на две части. Оказва се, че ако някои от елементите в част А и част В се поставят заедно по едно и също време, те се утаяват и растението не може да ги абсорбира. Ето защо би трябвало първо да добавите компонента А и след това – компонента В.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.