CANNA Aqua Керамзит 45L

Продукти
40,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Керамзит CANNA Aqua представляват глинени пелети от печена глина, които образуват идеалния субстрат , предназначен за опитни производители. Керамзитът Аqua е идеален за производители, които искат да контролират прилагането на хранителни вещества и нивото на влажност на растенията си по време на целия процес на отглеждане.
Керамзитът CANNA Aqua се произвежда от специални видове глина, които имат ниско разтворимо съдържание на сол. Поради това той е особено подходящ за използване в затворени хидропонни системи за отглеждане на растения.

Предимствата на керамзита CANNA Aqua
Керамзитът CANNA Aqua е много порест и има високо съдържание на въздух, което стимулира развитието на силни корени, захващащи се добре в субстрата. Силните корени са предпоставка за по-големи добиви.
Керамзитът Aqua е неорганичен, има неутрални стойности на pH. В тях няма плесени и не подлежи на гниене.
Керамзитът CANNA Aqua ви дава основата за оптимален растеж и цъфтеж. С него се получават изключително високи добиви, когато се използва в комбинация с хранителните вещества CANNA Aqua Vega и Aqua Flores.

Керамзитът CANNA Aqua е подходящ за всички хидропонни системи.

Най-напред изплакнете във вода кармзита Aqua, за да отстраните всички свободни частици и за да предотвратите зепушване не напоителната система.

Керамзитът Aqua може също да се използва за подобряване на дренажа в почвената смес. За да сторите това, първо в саксията трябва да поставите слой керамзит Aqua с дебелина 4 cм, преди да добавите почвата.

Пластмасовата торба може да се рециклира.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.