CANNA Aqua Vega A&B 5L

Продукти
80,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNA Aqua Vega A&B е бързодействащ тор за растения, който съдържа всички основни елементи, необходими за оптималното им отглеждане във фазата на растеж, която е особенно важна понеже тогава растенията полагат основите за буен цъфтеж и богата добив. 


Предимствата на CANNA Aqua Vega

Aqua Vega е лесен за употреба и се разтваря директно във вода. Aqua Vega се използва при рециркулационни системи, като например системите от типа NFT или приливните и отливните системи. Хранителният състав на Aqua Vega съдържа стабилизатори на pH, така че не е необходимо регулиране на pH.
Aqua Vega е гаранция, че растенията ви видимо ще се развият по-силни, с добре оформена и здрава надземна и подземна част.
Директно абсорбиращите се азотни съединения, висококачествените хелатиращи агенти на Fe-EDDHA и микроелементите са гаранция, че цъфтежът ще започне по идеалния за вас начин.


Защо се наричат “хранителни вещества А&B”?

Торовете CANNA Aqua Vega се състоят от две части – A и B. Имаме причина да ги разделим на две части. Оказва се, че ако някои от елементите в част А и част В се поставят заедно по едно и също време, те се утаяват и растението не може да ги абсорбира. Ето защо би трябвало първо да добавите компонента А и след това – компонента В.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!