CANNA Coco A&B 10L

Продукти
135,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNA Coco A & B е пълноценен тор, предназначен за производители отглеждащи растения в кокосов субтрат и съдържа всички основни елементи за постигане на оптимален растеж и цъфтеж.

Благодарение на специалните характеристики на кокосовия субстрат CANNA COCO не се предлага с отделните разновидности Vega и Flores, но притежава уникална формула както за фазата на растеж, така и за фазата на цъфтеж. Продуктът CANNA COCO е лесен за употреба, разтваря се директно във вода и е изключително подходящ за отглеждане на растения при всякакви напоителни системи, като например системите със 'стандартно оттичане', и прекатващите системи.


Продукт, богат на елементи с висока стойност

След дългогодишни научни изследвания в областта на почвените смеси и анализа на дренажните системи и на листната маса, CANNA отбеляза успех в това, че е първата компания, разработила тор, който е насочен специално към характеристиките на кокосовите субстрати. CANNA COCO е съставен от висококачествени минерали. CANNA COCO съдържа натурални хелати, хуминови и фулвинови киселини, които позволяват на растението да абсорбира хранителни вещества по оптималния начин. От години насам производителите от цял свят изразяват своя ентусиазъм относно изключителния растеж и обилния цъфтеж, постигнат с CANNA COCO.


Защо се наричат “хранителни вещества А&B”?

Хранителните вещества CANNA COCO се състоят от две части – A и B. Имаме причина да ги разделим на две части. Оказва се, че ако някои от елементите в част А и част В се поставят заедно по едно и също време, те се утаяват и растението не може да ги абсорбира. Ето защо би трябвало първо да добавите компонента А и след това – компонента В!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.