CANNA PK 13/14 5L

Продукти
120,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNA PK 13/14

Ако искате да имате най-големите плодове и цветове, CANNA PK 13/14 е подходящият продукт за вас. CANNA PK 13/14 представлява смесица от хранителни минерали от най-високо качество, които стимулират цъфтежа. Продуктът е лесен за употреба и осигурява високи добиви. PK 13/14 е подходящ за всички видове хранителни среди. Освен това той трябва да се добави само веднъж към резервоара за хранителни вещества. Ако го направите в подходящия момент, ще получите удивителни резултати!


Чисти елементи, стимулиращи цъфтежа

CANNA PK 13/14 е силно концентрирана смес от фосфор и калий която се използва по време на фазата на цъфтеж. И двата елемента играят голяма роля през генеративната фаза на растенията. Благодарение на специалния си процес на производство CANNA успя да комбинира чист фосфор и калий в много високи концентрации. Това превръща PK 13/14 в продукт, който се предоставя на растението бързо и директно.

Фосфорът (P) е хранителен макроелемент за всяко растение. Той играе важна роля за метаболизма и за преноса на енергия. През фазата на цъфтеж е необходимо допълнително количество фосфор. Фосфорът укрепва, наред с другото, образуването на клетки в цветовете.

Калият (K) също е хранителен макроелемент. Той може да се открие в цялото растение и е необходим за голяма част от неговите жизнени дейности. Калият е важен за преноса на вода и хранителни вещества и от него зависят качеството и устойчивостта на растението. Освен това той контролира безброй други процеси, като например производството на захари. Наличието на калий е гаранция, че растението може да произвежда достатъчно захари по време на цъфтежа, което е важен фактор за развитието на цветовете.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.