CANNA RHIZOTONIC 10L

Продукти
420,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNA RHIZOTONIC е мощен вегетативен стимулатор за корените на растенията създаден на основата на различни водорасли. Съдържа множество витамини с 100% натурален произход. RHIZOTONIC набавя над 60 органични вещества, които значително ускоряват растежа на балансираното развитие на корените.


Предимствата на CANNA RHIZOTONIC:

Стимулира растежа на корените при резници и растения с вече формирана коренова система. Различните микроелементи и витамини - например B1 и B2, стимулират производството на хормони и растежа на здрави и силни корени.
CANNA RHIZOTONIC ускорява процеса на кълняемост на семената. Това става чрез накисване на семената преди засаждане в разтвор 40 мл. RHIZOTONIC/ 1 л. вода. В този разтвор обвивката на семето омеква и лесно се разпуква, което улеснява покълването.
CANNA RHIZOTONIC засилва цялостния растеж на растенията и химичните процеси, които протичат във тях. С това си гарантирате израстването на по-здрави и по-силни растения.
Добрите резултати започват от здравото растение. Поради това че RHIZOTONIC стимулира растежа на корените, той подобрява силата на растението. Това е особено важно през първите седмици от живота на растението, тъй като младите растения са най-уязвими. RHIZOTONIC стимулира по-нататъшното развитие на корените, увеличава устойчивостта на растението към болести и стимулира неговите вътрешни и външни сили.
Спомага за процеса на възстановяване на всички растения или резници, които са били подложени на стрес от всякакво естество.
Много производители са съгласни, че растенията се възстановяват много по-бързо от стресови ситуации, ако листата са били напръскани с RHIZOTONIC. Например такива стресови ситуации биха могли се случат по време на транспортиране или при презасаждане на растенията. RHIZOTONIC също така подобрява състоянието на растенията, които изглеждат нездрави и слабо развити.


Освен това RHIZOTONIC често се използва за пръскане на листата на растенията и в това си качество може да се разглежда като обикновено средство за повишаване на нивото на pH в резервоарите за торове.

RHIZOTONIC може да се използва, независимо от естеството на хранителната среда. Той е подходящ за отглеждане в почвена смес и хидрокултура. Може да го използвате по време на целия цикъл на растеж. От засаждането до беритбата!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.