CANNA Terra Seedmix 25L

Продукти
25,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNA Terra Seed Mix е почвена смес която е изключително подходяща за покълването на семената на вашите любими растения. Тя се комбинира чудесно с CANNA Start.

Предимствата на CANNA Terra Seed Mix

- Хомогенната и стабилна структура на Terra Seed Mix е чудесно средство за задържане на водата, давайки на семената идеалната възможност да покълнат правилно.
- Продуктът CANNA Terra Seed Mix е също така особено подходящ за вкореняване на резници.

Указания за употреба

Засяване в Terra Seed Mix

- Засейте семената на дълбочина 2-3mm (макс. на 5mm) в почвената смес Terra Seed Mix, поставена в контейнер с максимален диаметър 5cm. Пръскайте с вода редовно хранителната среда. Най-напред разсадът използва енергийните запаси на самото семе.

- Съхранявайте семената на топло (20 – 25°C) и им осигурявайте необходимата влажност, като например използвате камера за покълване на семена. Вдигнете капака на камерата за покълване на семена веднага след като се покаже разсадът.
Младият разсад

- Младият разсад е много крехък, така че не го поставяйте на пряка слънчева светлина или близо до силна оранжерийна лампа, тъй като може да изгори. Давайте на младите растения подхранващ разтвор с ниска EC (1,2) и добавяйте CANNA Rhizotonic за подсилване на корените. Разсадът е готов за засаждане, когато образува две-три листенца.
Отглеждане на открито

- Въпреки че е възможно да засеете семената директно в земята и да ги изчакате да покълнат, процентът на успешните опити е значително по-нисък, отколкото в случаите, когато този процес се извършва на закрито. Температурата на почвата навън не подсигурява идеалните условия за покълване на семената. Поставете появилия се разсад на място, където може да се аклиматизира към външните условия – например на балкона.

- Започнете с това семената да покълнат на закрито. Поставете появилия се разсад на място, където може да се аклиматизира към външните условия.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.