CANNABOOST Accelerator 500mL

Продукти
70,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNABOOST Accelerator подсилва метаболизма на вашите растения. Това е важно, защото приемът на хранителни вещества зависи в значителна степен от здравето на растението и скоростта на метаболизма. CANNABOOST е продукт, специално разработен за растителни видове с кратък жизнен цикъл.


Предимствата на CANNABOOST Accelerator:

По-добри добиви.
CANNABOOST стимулира развитието на нови цветове. Поради това плодовете може да станат по-тежки и с по-добър вкус от обикновенно.

Подходящ за употреба с всички видове хранителни среди и субстрати.

CANNABOOST е универсален стимулатор на цъфтежа, което означава, че може да се използва във всяка една система за отглеждане и в комбинация с всеки вид подхранване без изключение. Освен че CANNABOOST може да се добавя към субстрата, той може също така да се използва за пръскане на листата (листно подхранване). Предимството на това е, че растението може да абсорбира стимулатора на цъфтежа директно през листата.

Дори по-добри добиви в комбинация с PK 13/14

CANNABOOST не е тор, а добавка, която засилва фотосинтезата. Това гарантира, че плодовете ще се формират по-бързо. Наличието на хранителни вещества е много важно за постигане на оптимални резултати с CANNABOOST. Наличието на всички хранителни вещества е гарантирано с торовете на CANNA. Могат да се постигнат дори по-добри резултати, като се използват торовете на CANNA в комбинация с CANNA PK 13/14. Tова е така, защото PK 13/14 предоставя на растението допълнителни елементи, нужни за цъфтежа, като същевременно CANNABOOST гарантира, че растението притежава необходимата енергия, за да използва тези елементи.

По-добро узряване и укрепена имунна система

CANNABOOST съдържа стимулатори на цъфтежа, които гарантират обилен цъфтеж. Той също така съдържа натурални регулатори на цъфтежа, които спомагат за развитието на по-еднородни плодове, както и за по-стабилното завършване на цъфтежа. Благодарение на подобреното регулиране на енергията, растението разполага и с достатъчно енергия да се бори с болестите. 

По-плътен и по-силен вкус

С CANNABOOST се гарантират по-високи добиви и изключителен вкус. В днешно време добрата реколта не се изразява само чрез мерните единици за тегло. Качеството започва да играе все по-важна роля и това също означава, че вкусът става все по-важен. Ускоряването на скоростта на фотосинтезата ускорява в голяма степен производството на захари в плодовете. Това прави вкуса по-сладък, а натуралните аромати в плодовете ще се образуват в по-големи концентрации. По-силната миризма на етерични масла в плодовете свидетелства за по-голям обем на реколтата.


Повечето стимулатори са просто допълнителни хранителни вещества. Обаче истинските стимулатори като CANNABOOST действително засилват метаболизма на дадено растение и го правят по-здраво. CANNABOOST е продукт от “новото поколение стимулатори”.

С този продукт ние потвърдихме отново, че качеството се доказва само!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.