CANNAZYM 10L

Продукти
240,00 лв.
  • Марка: CANNA
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

CANNAZYM е висококачествен ензимен продукт, който ускорява процеса на разграждане на мъртвите корени и активира действието на полезните микроорганизми. CANNAZYM помага също на растенията да поемат хранителни вещества и увеличава устойчивостта им срещу болести. Ензимите са вещества, които ускоряват реакциите в живите организми и играят особенно важна роля за усвояването на хранителните вещества.


Ензимите в CANNAZYM имат много предимства:

Те превръщат отмрелите корени в минерали и захари. Това е важно, защото тези минерали и захари представляват ценен източник на хранителни вещества за растението. CANNAZYM съдържа повече от 12 различни вида ензими, към които са добавени витамини и екстракти от пустинни растения. Тези елементи подобряват приема на хранителни вещества и защитната система на растението. Освен това витамините стимулират производството на хормони.
Те спомагат за формирането на нови корени. Лесно абсорбиращите се витамини в CANNAZYM стимулират също така растението да образува нови корени. Това подобрява здравето на растението.
CANNAZYM предотвратява образуването на бактерии и вредни плесени. Отмрелите корени образуват идеална среда за развитие на плесени. Те са заплаха за здравите корени. Плесените причиняват стрес на цялото растение, на недораслите растения и на всички новорастящи растения. Освен това CANNAZYM предотвратява гниенето, така че не се образуват токсични вещества и се намалява значително опасността от болести.
CANNAZYM подобрява почвената среда. Бързото разграждане на останките от отмрели корени създава балансиран воден режим и добро аериране на кореновата среда.


CANNAZYM е незаменим в случаите, когато възнамерявате повторно да използвате субстрати за отглеждането на растения. Останките от отмрелите корени бързо ще бъдат разградени и превърнати в полезни хранителни вещества; ще се предотврати развитието на инфекции и ще се подобри връзката между въздуха и водата в кореновата среда. Може да използвате CANNAZYM по време на целия цикъл на растеж.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.