Jiffy-7 Торфено Блокче 33mm - 1бр.

Продукти
0,25 лв.
  • Марка: JIFFY
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Торфени блокчета Jiffy-7 за разсад и резници.

Jiffy-7 помага за по-бързо вкореняване. Ограничаващия ефект от излагането на въздух на повърхността на блокчетата стимулира развитието на силни нишковидни корени вътре в блокчето. Това може да ускори развитието на разсада до 25% и води до по-силни и компактни растения.

Jiffy-7 се доставят в сух пресован вид, удобни за съхраняване. Блокчетата се хидратират лесно при ръчно поливане или при нормалния цикъл на поливане на разсада.

Всички Jiffy-7 блокчета имат оформена вдлъбнатина в центъра за лесно вкарване на дори най-тънките резници. Изцяло затворената мрежеста обвивка позволява лесно боравене без загуба на субстрат, без увреждане на корени и позволява удължаване на времето да разсаждане.

Блокчетата Jiffy-7 съдържат специално формулиран тор за младите растения. Повечето култури нямат нужда от допълнително подхранване до пресаждането.

Подложките за Jiffy-7 са проектирани така че блокчетата да са здраво закрепени, но да има и свободно движение на въздух, което е превантивна мярка срещу заболявания и спомага за развитието на корените.

Блокчетата Jiffy-7 са произведени от торф и 25% кокосови фибри. Торфът за Jiffy-7 се добива от внимателно подбрани находища, под строг вътрешен и регулационен контрол и с минимален екологичен ефект. Находищата на торф са подбрани така че естествената регенерация на торфа да е по-голяма от добиваните количества, така че да не се увреждат местните екосистеми.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!